Wednesday, 23 April 2014

RAHSIA WANITA

15  Rahsia Wanita yang Anda Perlu Tahu..!

1.Bila seorang wanita mengatakan dia sedang bersersedih , tetapidia tidak menitiskan airmata,bermakna dia sedang menangis di dalam hatinya.

 2.Bila dia tidak menghiraukan anda selepas anda menyakitkan hatinya,
lebih baik anda beri dia masa untuk menenangkan hatinya semula sebelum anda menegur dengan ucpan maaf
  

 3.wanita sukar nak cari benda yang dia benci tentang orang yang paling dia sayang (sebeb tiu ramai wantia yang patah hati bila hubungan  itu putus di tengah jalan..


 4. Sekiranya seorang wanita jatuh cinta dengan seorang lelaki , lelaki itu akan sentiasa ada di fikiranya walaupun ketika dia sedang keluar dengan lelaki lain.


5.Bila lelaki yang dia suka dan cinta merenung tajam kedalam matanya dai akan cair macam coklat!!


6.Wanita memang sukakan pujan tetapi selalu tidak tahu macam mana nak menerima pujian.7.Jika anda tidak suka dengan gadis yang suka anda separuh mati, tolak cintanya dengan lembut,
  jangan berkasar sebab ada satu semangat dalam diri wanita yang anda tidak tahu kerana bila dia
 dah buat keputusan dia akan lakukan apa saje.
8.Sekiranya sorang gadis mula menjauhkan diri dari anda selepas anda tolak cintanya, biarkan dia untuk seketika. Sekiranya anda masih ingin menganggap dia sorang kawan, cubalah tegur dia perlahan-lahan.

9.Wanita suka meluahkan apa yang mereka rasa. Muzik, puisi, lukisan dan tulisan adalah cara termudah mereka meluahkan isi hati mereka.

10.Jangan sesekali beritahu perempuan yang mereka ni langsung tak berguna.

11.Bersikap terlalu serius boleh mematikan  mood wanita

12.Bila pertama kali lelaki yang dicintainya dalam diam memberikan respon positif, misalnya menghubunginya melalui telefon, si gadis akan bersikap acuh tak acuh seolah-olah tidak berminat, tetapi sebaik saja ganggang diletakkan, dia akan menjerit kesukaan dan tak sampai sepuluhminit, semua rakan-rakannya akan tahu berita tersebut.

13.Sekuntum senyuman memberi seribu erti bagi wanita. Jadi jangan senyum sebarangan.

14.Jika kamu menyukai seorang wanita, cubalah mulakan dengan persahabatan. Kemudian biarkan dia mengenalimu dengan lebih mendalam.

15.Jika sorang wanita memberi seribu satu alasan setiap kali anda ajak berjumpa, tinggalkan dia sebab dia memang tak berminat dengan anda

No comments:

Post a Comment